Skip to content
Sök

Event & konferens

Event och konferens

Boka in er hos oss!

Tillsammans med er sätter vi gärna ihop ett paket som motsvarar era behov och förväntningar. Olika kombinationer av matpaket, boendelösningar, aktiviteter och konferenslokaler är möjliga. Kontakta oss gärna för ett offertförslag, oavsett om det gäller dagsutflykt, en veckas utbildning med helpension eller något där emellan.

När ni bokar in er hos oss bidrar ni till att vi kan göra ännu mer viktig verksamhet för barn och unga! Vi är ideell förening och alla intäkter används för att barn och unga ska kunna ha kul ihop, lära sig nya saker och utvecklas.

Unik miljö

Passa på att ta tillvara på Norrbyskärs vackra utemiljö när ni är hos oss. Kanske passar det att förlägga delar av konferensen utomhus på gårdsplanen, på klipporna eller i kombination med promenader.

Vi har möteslokaler inomhus i olika storlekar, samt grupprum. Den största lokalen lokalen rymmer ca 80 personer. Alla lokaler är utrustade med whiteboard och projektor. 

Vi gillar att vara kreativa och bollar gärna idéer och lösningar mer er så att er vistelse blir så bra som möjligt!

Mat och boende

Kocken lagar de måltider ni önskar och vi serverar gärna fika och snacks så att ni håller energin uppe däremellan. Vill ni ha förrätt och efterrätt så går det också bra. Hör av er så bollar vi förslag ihop. Kocken hanterar också allergier eller andra önskemål på speciell kost.

Frukostbuffé 100kr per person  (80kr för barn tom 12 år)

Lunch/ Middag 110kr per person (95kr för barn tom 12 år)

Kvällsfika 70kr per person (60kr för barn tom 12 år)

 

Vår lägergård har 140 bäddar i ett flertal olika bostadshus. Rummen är olika stora, de minsta har 2 bäddar och det största har 9 bäddar. Alla hus har ett antal toaletter och antingen finns duschar i huset eller i närliggande hus. 

Standarden på boendet är enkelt och praktiskt.

Välj mellan att städa själva innan ni lämnar oss eller låt oss hjälpa er med detta genom att boka in städning. Ni kan även välja om ni vill ta med sängkläder och handdukar eller hyra detta av oss.  

En natt i flerbäddsrum 350kr/person

En natt i enkelrum 450kr/person

Hyr sängkläder och handdukar 100kr/person

Städning 1500kr per hus

Aktiviteter

På gården erbjuder vi följande bokningsbara aktiviteter:

Utbildning i ”första hjälpen”

Backklättring

Bastu och badtunna

Bågskytte

Kamratstigen

Paddling

Samarbetsutmaningar

Segling

Smide

Trapezhopp

Läs mer om aktiviteterna här

Kontakta oss

Hör gärna av dig med frågor eller bokning till norrbyskar@kfum.nu eller 090 185725 På lågsäsong kan det ibland dröja några dagar innan du får svar men vi hör av oss så snart vi kan. Välkommen!

×