Skip to content
Sök

Aktiviteter

 • Back-klättring
  Back-klättring bild

  Gruppstorlek: 8-16 personer

  Tidsåtgång: 2 timmar

  Pris: 200kr per person

  Endast förbokning

  Beskrivning: Tillsammans med en av gårdens instruktörer så får ni prova på att stapla backar för att se hur högt torn ni kan bygga innan det rasar.

 • Bågskytte
  Bågskytte bild

  Gruppstorlek: 4-12 personer

  Tidsåtgång: 2 timmar

  Pris: 200kr per person

  Endast förbokning

  Beskrivning: Vår instruktör kommer att lära er grunderna i pilbågsskytte och sen får ni chans att öva och kanske känner ni er lite som Robin Hood.

 • Kamratstigen
  Kamratstigen bild

  Gruppstorlek: ca 8 personer

  Tidsåtgång: 2 timmar

  Pris: 50kr per person, görs utan instruktör

  Endast förbokning

  Beskrivning: Stigen fungerar bäst i grupper om 6-12 personer. Flera grupper kan köra samtidigt. Varje grupp behöver en lagledare som med hjälp av instruktioner på ett papper kommer att guida gruppen genom stigens olika utmaningar. Fokus är samarbete.

 • Paddling
  Paddling bild

  Gruppstorlek: 2-18 personer

  Tidsåtgång: 2 timmar

  Pris: 200kr per person

  Endast förbokning

  Beskrivning: Norrbyskär har en spännande historia som lämnat några underbara träpråmar efter sig. Tillsammans med instruktör får ni paddla igenom och runt pråmarna för att upptäcka häftiga gångar och vackra lämningar. Vi brukar också leka olika vattenlekar eller åka å utflykt utifrån gruppens önskemål.

 • "Första hjälpen"

  Gruppstorlek: ca 15 personer

  Tidsåtgång: 3 timmar

  Pris: 900kr per person

  Endast förbokning

  Beskrivning: I samarbete med Röda Korset erbjuder vi utbildning i första hjälpen. Ta chansen att lära dig viktiga handgrepp så att du är förberedd om det värsta händer. Kursen varvar teori med praktik och när du går härifrån vill vi att du ska känna dig trygg i hur du kan hjälpa andra och att du vågar gör någonting.

  Kursinnehåll: kontrollera livstecken, stabilt sidoläge, hjärt- och lungräddning HRL, hjärtstartare, larma, luftvägsstopp, kraftig blödning, cirkulationssvikt, stroke, förebyggande arbete. Du väljer om kursen ska vara inriktning barn/bäbis eller vuxen. 

   

 • Trygghet & samarbete
  Trygghet & samarbete bild

  Gruppstorlek: 8-12 personer

  Tidsåtgång: 1,5-3 timmar

  Pris <16år: 200kr per person

  Pris Vuxen: 300kr per person

  Endast förbokning

  Beskrivning: Ett pass i ”trygghet och samarbete”, även kallat teambuilding, fungerar bäst i grupper om 8-12 personer. Flera grupper kan köra samtidigt. Varje grupp får en instruktör. Utifrån gruppen så utformar instruktören övningar och utmaningar som på olika sätt kommer att öka tryggheten i gruppen och främja samarbetet. Ni kommer att blanda olika sorters utmaningar med reflektion och samtal.

 • Segling
  Segling bild

  Gruppstorlek: 8-16 personer

  Tidsåtgång: 3 timmar

  Pris: 350-500kr per person

  Endast förbokning

  Beskrivning: Ni kan välja att segla Laser Bahia eller Lacer bug. Ni får lära er grunderna i segling och med stöd av våra instruktörer får ni sen rigga båtarna och testa på att segla. Ta med ombyte då det kan bli blött.

 • Smide
  Smide bild

  Gruppstorlek: 4-10 personer

  Tidsåtgång:  3 timmar

  Pris: 300kr per person

  Endast förbokning

  Beskrivning: I vår över hundra år gamla smedja brinner elden och ni får lära er grunderna i att smida med stöd av instruktör.

 • Trapetshoppet
  Trapetshoppet bild

  Gruppstorlek: 8-16 personer

  Tidsåtgång: 2 timmar

  Höjd: 9m

  Pris: 200kr per person

  Endast förbokning

  Beskrivning: Vår instruktör tar hand om gruppen. En och en får ta på sig en helkroppssele, klättra upp på den 7 meter höga stolpen och ställa sig på den lilla plattformen och hoppa ut. Vill man så kan man sträcka sig efter trapetzen som hänger en bit fram.

 • Bastu och badtunna
  Bastu och badtunna bild

  Gruppstorlek: max ca 25 personer

  Tidsåtgång:  2-3 timmar

  Pris: 2500kr / grupp (endast bastu 1000kr)

  Endast förbokning

  Beskrivning: Gården har en väldigt vacker bastu med sagolik utsikt. På klipporna utanför står en vedeldad badtunna som passar både för er som vill värma er i varmt vatten på dagen eller för er som vill avsluta dagen med härligt bad på klipporna vid havskanten.

×