Skip to content
Sök

KFUM i världen

YMCA-YWCA

Omvärldsutskottet

Nationella och internationella möjligheter

Här hittar du möjligheter nationellt och internationellt i KFUK-KFUM världen. Omvärldsutskottet klurar löpande på att fylla den med spännande innehåll.

Omvärldsutskottet arbetar löpande med att leta information och sprida den till medlemmar i rörelsen. Utskottet vill också gärna bli fler som är peppade på omvärld och som vill bidra i arbetet som utskottet gör. För att komma i kontakt med omvärldsutskottet så kan du skicka mail till omvarldsutskottet@kfum.nu

För mer information nationellt och internationellt så kan du också titta på KFUM Sveriges möjligheter, KFUM Sveriges kalender och prenumerera på deras nyhetsbrev.

Här under finns ett årshjul där utskottet samlar information om möjligheter som äger rum under året. Om du klickar på det event du är intresserad av får du upp en inforuta med mer information.

 

Kan du inte se plandiscen? Klicka här

YMCA och YWCA verksamheter

Volontär i världen

Runt omkring i världen finns massor av KFUM lägergårdar och verksamheter som gärna tar emot volontärer. Här har vi samlat möjligheter vi hör talas om och en pdf med information om olika lägergårdar. Meddela gärna omvarld@kfum.nu om du bestämmer dig för att åka iväg som volontär så att vi kan hålla kontakten och finnas som stöd när du är borta. Vi kan också hjälpa till med att hitta rätt bland alla möjligheter och få tag på rätt kontakt!

YMCA Greenhill – Irland

YMCA Siderno – Italien

Camp descriptions around the world

×