Skip to content
Sök

3x3 Streetbasket

Kom och spela streetbasket i Hörnefors

I centrala Hörnefors (Nordahlsvallen)  hittar du KFUM Umeås toppmoderna streetbasketplan. Planen är en av Sveriges få fullstora 3×3-planer med FIBA-godkänt basketgolv och en MegaSlam 72 basketkorg som tål riktiga dunkar. På planen finns även en enklare höj-och sänkbar basketkorg för de mindre barnen.

Anläggningen är öppen för alla och det är bara att åka dit, ingen bokning behövs! Det finns strålkastare att tända, så du är även välkommen i skymningen. Men kom ihåg – i streetbasket välkomnar man alla som vill spela och vi spelar tillsammans! Vintertid ligger det snö på planen!

Anläggningen har tillkommit tack vare generöst stöd från Umeå kommun, RF-SISU Västerbotten, KFUM Sverige, Umeå Energi och Rototilt samt hjälp från många privatpersoner.

Vi vill även rikta ett stort och varmt tack till och Stiftelsen Lars Hiertas Minne för ekonomiskt stöd och till Pers Byggservice AB och Bygma i Nordmaling/Umeå med vars professionella hjälp och ekonomiskt stöd en 16 m lång läktare i trä också kommit på plats!

×