Ny kanslichef och föreningsutvecklare

05 augusti 2022

Vi är glada att den 8 augusti kunna hälsa Christian Fridh välkommen till tjänsten som kanslichef och föreningsutvecklare hos oss!

Hej!

Mitt namn är Christian Fridh och jag är den personen som ska börja jobba hos er som Kanslichef och föreningsutvecklare nu på måndag. ”Idag” arbetar jag som Regionansvarig och projektledare företagssamarbeten på Stiftelsen Friends. Jag startade upp Friends regionkontor i Umeå för 16 år sedan så jag har haft många olika roller på Friends under åren, allt från regionchef till utbildare.

Innan Friends jobbade jag på Röda Korsets Ungdomsförbund som ungdomskonsulent, så med dessa arbetslivserfarenheter hoppas jag kunna skapa goda förutsättningar för alla som arbetar och är engagerade inom KFUM-Umeå.

För mig är det viktigt att få människor att växa och känna sig uppskattade, trygga och viktiga. Jag får ofta höra att jag är lösningsorienterad, pragmatisk och prestigelös. Det är viktigt för mig att det finns en harmoni i den verksamhet som jag befinner mig i och en tro på samförstånd så länge en följer verksamhetens värdegrund och mål. Mitt sätt att nå dit är att alltid vara en stöttande chef/kollega.

Nu vill jag att det ska bli måndag så jag får vara med er och driva fantastiska verksamheter för barn och unga människor i Umeåregionen.

Hoppas att vi ses snart.

Christian

070/288 66 58