Skip to content
Sök

Betala efter förmåga

Möjliggör för fler barn att gå läger

Betala efter förmåga

TILLSAMMANS SKAPAR VI MÖJLIGHETER FÖR FLER ATT ÅKA PÅ LÄGER

Vi vill att så många som möjligt ska kunna delta på våra läger. På Nydala använder vi oss därför av en prismodell där du som vårdnadshavare betalar efter förmåga. På både Nydala och Norrbyskär har vi dessutom vårt system med friplatser där du som vårdnadshavare kan ansöka om att få hela eller delar av lägeravgiften finansierad. Vi på KFUM Umeå arbetar för att göra vår verksamhet så kostnadseffektiv som möjligt och alla intäkter går oavkortat till vår lägerverksamhet.

BETALA EFTER FÖRMÅGA

På Nydala använder vi oss av en prismodell där du som vårdnadshavare har möjlighet att betala efter förmåga. När du bokar en lägerplats på Nydala ges du valet att betala mellan 450 kr och 2950 kr. Den reella kostnaden för varje lägerdeltagare är cirka 2250 kr. Tack vare att det finns föräldrar/vårdnadshavare som har möjlighet att betala lite mer så möjliggör vi att andra som inte har möjlighet kan betala lite mindre. På så vis får så många barn som möjligt chans att gå på läger och det tycker vi är viktigt! Vi får också bidrag från fonder och stiftelser som hjälper oss att hålla nere deltagaravgiften.

På detta sätt möjliggör vi för fler att delta på våra läger. Vi hoppas att du håller med om att detta är en bra betalningsmodell och att vi tillsammans kan vara stolta över att vi alla är med och bidrar utifrån vår egen förmåga.

Har du frågor om vår prismodell är du varmt välkommen att höra av dig till oss på nydala@kfum.nu .

SÖK FRIPLATS

För dig som inte har möjlighet att finansiera en lägerplats så finns möjligheten på både Nydala och Norrbyskär att ansöka om en gratis plats! Ansökan är konfidentiell och du gör den genom att fylla i ett formulär. Våra friplatser är möjliga tack vare stöd från olika fonder och bidragsgivare. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök om friplats här