Skip to content
Sök

Norrbyskär

Lägersommar 2022

På vår lägergård på Norrbyskär får du möjlighet att skapa sommarminnen för livet!
Lägergården är full av roliga och utmanande aktiviteter och som deltagare blir du en del av en fantastisk gemenskap. Vårt mål är att vara en trygg plats där du kan vara dig själv och ges möjlighet att att utvecklas, lära dig nya saker och ha kul tillsammans med andra. Vi erbjuder övernattningsläger för olika åldrar hela sommaren! Har du varit på läger hos oss tidigare? Det finns alltid en ny utmaning eller spännande aktivitet som väntar på dig. Är du 16-18 år gammal kan du också välja att påbörja din bana som lägerledare i KFUM Umeå genom att gå Ledaraspirantutbildningen. Alla åldersrekommendationer syftar på året du fyller. Hör gärna av dig om du vill bolla dina tankar eller frågor med oss.

 • Zombie
  Zombie bild

  2021 Spelade SVT Barn in serien Zombie på Norrbyskär. Ön förvandlades till en plats full av zombies och många mystiska saker hände. Under det här lägret går vi i seriens fotspår för att se var den spelades in. Vi får också uppleva rysliga äventyr, det ryktas om att alla zombies inte lämnat Norrbyskär ännu och att några personer kommer att återvända… Vi hinner också med att bada, paddla och sova utomhus.

  Ålder: 11-14år (året du fyller)

  Datum: 17 – 22 juli

  Pris: 4300kr (medlemsavgift 150kr tillkommer)

  BOKA

 • Lilla Äventyret
  Lilla Äventyret bild

  Ett av vår mest klassiska och poppulära sommarläger med härlig kollokänsla! Det här är lägret för dig som vill prova på mycket av vad Norrbyskär har att erbjuda. Vi paddlar kanot, klättrar, pysslar och hajkar på dagtid.

  Ålder: 8-11år (året du fyller)

  Datum: 19 – 23 juni, 1 – 5 juli, 16 – 20 augusti

  Pris: 3500kr (medlemsavgift 150kr tillkommer)

  BOKA

 • Stora Äventyret
  Stora Äventyret bild

  Ett av våra mest klassiska och mest populära sommarläger med härlig kollokänsla! Det här är lägret där du får prova på massor av aktiviteter och ha galet kul! Vi paddlar mellan gamla skeppsvrak, klättrar på hög höjd, seglar och badar. Dessutom ger vi oss ut på hajk och sover en natt utomhus.

  Ålder: 12-14år (året du fyller)

  Datum: 18 – 23 juni, 30 juni – 5 juli, 15 – 20 augusti

  Pris: 4300kr (medlemsavgift 150kr tillkommer)

  BOKA

 • LASPen
  LASPen bild

  Ledarskapsutbildningen för dig som vill bli framtidens ledare. Du lär dig mer om ledarskap, hur grupper fungerar och hur du kan hantera svåra situationer eller konflikter. Utöver teoretiska kunskaper får du också testa på att vara lägerledare i praktiken, planera aktiviteter och lära dig om friluftsliv. Det här är en meriterande utbildning för alla men framförallt för dig som vill jobba med ledarskap i framtiden. Alla som är intresserade av att gå utbildningen är välkomna att lämna in en ansökan som visar att du förstått vad LASPen är och är motiverad.

  Ålder: 16-18år (året du fyller)

  Datum: 8 – 20 augusti

  Pris: 4900kr (Ordinariepris 10400kr KFUM Umeå subventionerar varje utbildningsplats med 5500kr) (medlemsavgift 150kr tillkommer)

  BOKA

 • Best of Norrbyskär
  Best of Norrbyskär bild

  Det perfekta lägret för dig som vill  leva lägerliv med aktiviteter och stor sommarkänsla! På lägret får du prova på nästan alla gårdens aktiviteter så som klättring, äventyrsbana, kanot och segling. Du och de andra deltagarna kommer att få planera er egna hajk som ni gör till någon av Norrbyskärs vackra platser. Tack vare att lägret är lite längre så hinner vi även njuta av lugnet, spela spel och prata om livet i stort.

  Ålder: 14-15år (året du fyller)

  Datum: 29 juni – 5 juli

  Pris 4200kr (Ordinarie pris 5200kr KFUM Umeå subventionerar varje plats med 1000kr) (medlemsavgift 150kr tillkommer)

  BOKA

 • Konfirmation
  Konfirmation bild

  2022 är Umeå Stadsförsamling huvudman för alla konfirmationsläger som anordnas på vår lägergård. Du anmäler dig via Svenska kyrkan.

  Läs mer om konfirmation på Norrbyskär

Nu söker vi ideell personal till 2022

Bli en av oss!

Mer information om vad det innebär att vara ideell hos oss kommer att presenteras här inom kort. Har du frågor är du välkommen att ringa 090 18 57 25 eller maila norrbyskar@kfum.nu