Skip to content
Sök

Norrbyskär

KFUMs lägergård

Åk på läger!

På vår lägergård på Norrbyskär får du möjlighet att skapa sommarminnen för livet!

Lägergården är full av roliga och utmanande aktiviteter och som deltagare blir du en del av en fantastisk gemenskap. Vårt mål är att vara en trygg plats där du kan vara dig själv och ges möjlighet att att utvecklas, lära dig nya saker och ha kul tillsammans med andra. Vi erbjuder övernattningsläger för olika åldrar hela sommaren!

Har du varit på läger hos oss tidigare? Det finns alltid en ny utmaning eller spännande aktivitet som väntar på dig. Är du 16-18 år gammal kan du också välja att påbörja din bana som lägerledare i KFUM Umeå genom att gå Ledaraspirantutbildningen. Alla åldersrekommendationer syftar på året du fyller. Hör gärna av dig om du vill bolla dina tankar eller frågor med oss.

Sommarläger 2022 presenteras här inom kort.

Läger på höstlovet 2021

Höstlovsäventyret

Kom och upplev Norrbyskär i höstmyset! Det här är en möjlighet att få uppleva sommarens lägerkänsla igen, full med gemenskap och galna upptåg. Tillsammans med nya och gamla vänner från sommaren kommer vi att ha tårtbakartävling, bada badtunna, lägerbål och mycket mer. Vi åker ut på söndag eftermiddag och åker hem på onsdagskvällen. Vi firar också Halloween.

Ålder 8-10, 11-13, 14-15 (året du fyller)
Datum 31 oktober-3 november
Pris 2580 kr (medlemsavgift i KFUM Umeå tillkommer med 150 kr)

Nu söker vi ideell personal till 2022

Bli en av oss!

Mer information om vad det innebär att vara ideell hos oss kommer att presenteras här inom kort. Har du frågor är du välkommen att ringa 090 18 57 25 eller maila norrbyskar@kfum.nu