• Välkommen till KFUM Umeå

    Välkommen till KFUM Umeå

VI ÄR VÄRLDENS STÖRSTA UNGDOMSRÖRELSE

Vår strävan är att få människor att växa och utvecklas. Vi engagerar oss särskilt för unga, utsatta och de som inte har samma möjligheter som andra. Det gör vi i våra utbildningar, på läger, i idrottslaget och i vårt sociala arbete.

Vi är en ideell förening med ett tusental medlemmar varav många gör ovärderliga ideella insatser. Vi är också en professionell organisation med duktiga medarbetare som brinner för sin uppgift att hjälpa unga människor att växa och utvecklas.

Senaste årsredovisningen

Senaste årsredovisningen

I vår årsredovisning får du en övergripande presentation av alla våra verksamheter och kan även ta del av vår ekonomiska rapport samt statistik över de senaste årens utveckling. Klicka på bilden för att läsa. En signerad version kommer laddas upp inom kort.

Start Filosofi

Vi skapar möjligheter för unga människor

KFUM är en rörelse av unga människor, för unga människor. Vi tror att unga människors vardag idag kommer att påverka hur vårt samhälle ser ut i framtiden. För att vi ska få en bättre gemensam framtid behöver vi trygga och modiga människor som bryr sig om sig själva och andra. Det får vi genom att skapa möjligheter för unga människor att utvecklas och må bra, idag.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Följ oss i sociala medier

Translate »