• Nationellt och internationellt

    Nationellt och internationellt

Nationella och Internationella möjligheter

Här hittar du möjligheter nationellt och internationellt i KFUK-KFUM världen. Sidan skapades i januari 2019 och utskottet klurar löpande på hur den ska se ut och vilken information som behövs.

Omvärldsutskottet arbetar löpande med att leta information och sprida den till medlemmar i rörelsen. För att komma i kontakt med omvärldsutskottet så kan du skicka mail till omvarldsutskottet@kfum.nu 

För mer information nationellt och internationellt så kan du också titta på KFUM Sveriges kalender och prenumerera på deras nyhetsbrev.

På gång just nu

På gång just nu är:

Nordiskt Barnläger i norra Finland (31 Mars) – Tyvärr flyttat till 2021 pga. covid-19. Digitalt läger 2020 planeras.
ESYL – Empowering Summercamp Youth Leaders i Nederländerna (25 Mars) – Tyvärr inställt pga. covid-19 och inreseförbud i Nederländerna.
European Youth Worker Camp i Tyskland (20 Mars)

Läs mer och anmäl dig här!

Möjligheter 2019/2020

Här finns de möjligheter som omvärldsutskottet hittills samlat ihop. Den pdf för 2019 som vi tidigare samlat i finns kvar här under. I nuläget arbetar vi med ett nytt verktyg för att samla alla möjligheter.  Om du vill ha mer information om något kontakta oss gärna!

2019
Vårt gamla årshjul för 2019

 

Årshjulet med beskrivningar som pdf

Engagera mera

Vill du också engagera dig internationellt och vara med och leta fram möjligheter? Kontakta i sådana fall Omvärldsutskottet så att du kan vara med på våra möten.

Translate »