• Nationellt och internationellt

    Nationellt och internationellt

Nationella och Internationella möjligheter

Här hittar du möjligheter nationellt och internationellt i KFUK-KFUM världen. Sidan skapades i januari 2019 och utskottet klurar löpande på hur den ska se ut och vilken information som behövs.

Omvärldsutskottet arbetar löpande med att leta information och sprida den till medlemmar i rörelsen. För att komma i kontakt med omvärldsutskottet så kan du skicka mail till omvarldsutskottet@kfum.nu 

För mer information nationellt och internationellt så kan du också titta på KFUM Sveriges kalender och prenumerera på deras nyhetsbrev.

På gång just nu

På gång just nu är:
Helheten-utbildningar – Mary (Steg 4) hålls i Sverige i år, på lägergården Brevik. Se årshjulet för mer info. Två Emma (Steg 3) hålls i september, se årshjulet för mer info.

De internationella möjligheterna som planerades under 2020 har flyttats fram till 2021, se årshjulet eller länken nedan.

KForum – den 13-15 november arrangerar KFUM Sverige KForum i Jönköping på ungdomens hus. För mer info se årshjulet och denna länk.

Läs mer och anmäl dig här!

Möjligheter 2020/2021

Här finns de möjligheter som omvärldsutskottet hittills samlat ihop. Om du undrar något eller vill tipsa oss maila omvarld@kfum.nu

2019
Vårt gamla årshjul för 2019

 

Årshjulet med beskrivningar som pdf

Engagera mera

Vill du också engagera dig internationellt och vara med och leta fram möjligheter? Kontakta i sådana fall Omvärldsutskottet så att du kan vara med på våra möten.

Translate »