Skip to content
Sök

SUPERÅTERTRÄFF 2023

Äntligen ses vi igen!

Superåterträff 2023

I sommar händer det! Det är dags för tidernas återträff för alla som någonsin varit ideella på KFUMs lägergård på Norrbyskär. Oavsett om du varit seglarinstruktör, köksaspirant, hamntroll, skurat klipporna, tagit hand om Lilla äventyret, varit ledare på ett konfirmationsläger eller annat så är du varmt välkommen. Alla som känner att de engagerat sig på gården är inbjudna!
Återträffen äger rum 21-23 juli och vi kommer troligen fylla hela vår fantastiska gård. Kontakta alla du känner som också hängt på skäret så att ingen missar att det är dags att ”komma hem” till gården igen!
Hoppas att vi ses i sommar!

Eventuellt, typ...

Program

Kan komma att ändras under planeringens gång, kan även ändras på plats beroende på väder, vind och humör. Inget utlovas! Vi stoppar antagligen in ett disco någonstans, så tänk på det när du packar.. Försöker du undvika att KNÖÖSA så genomskådar vi det och kör ett extra-KNÖÖS när du väl släntrar in på gården.. 😉 I övrigt tänkte vi umgås, äta, elda ha kul och sova.

Fredag 21/7
em: Utresa med 14-färjan. Vi tar emot er vid färjekajen på NBSK-sidan, går till gården, fikar, inkvarterar, känner på känslan, middag…
kv: Rundvandring (provligg ”din” säng i Klutrike, upptäck att krattan som du ställde bakom bodlängan -96 står tryggt kvar på samma plats, ”På MIN tid klippte vi minsann gräset ordentligt”, mm). Längre andakt med sångbonanza, bastu & badtunna samt ledarrumshäng!
Lördag 22/7
fm: Valbara aktiviteter/KNÖÖS / förberedelse av lägerbål
em: Best of Tågguidning samt Volleybollturnering. Frans Kempe Memorial /förberedelse av lägerbål. Finmiddag!
kv: Lägerbål. Mackjärnsmackatävling, bastu & badtunna samt sen andakt!
natt: Ledarrumshäng!
Söndag 23/7
fm: Valbara aktiviteter, städdisco, lunch och avresa hemåt mot verkligheten.. 15:15 (eller stanna kvar – det finns alltid plats för retro-kolos!)

Packlista

Gitarr eller annat musikinstrument!
Oömma kläder för alla väder!
Badkläder, handduk, sängkläder!
Något dyrt, fint och känsligt plagg som vi kan hissa upp i flaggstången för att solblekas..
En eller flera lägertröjor från din tid som ideell!
Fotoalbum?
Gärna underkläder så att du kan byta varje dag..
Sångpärm?
Discokläder (tema okänt, men varför inte ”kom som den du var?”)
Något illasittande och obekvämt plagg som du aldrig tar fram ur packningen.
Två extra par sockar att låna ut till en vän.
Gosedjur/snuttefilt
Bibel & yxa
Markan är numera kontantfri så ska du ha snask/karra så ta med kort eller swish.

Information...

Barn, sambos, husdjur å andra…. Lämna helst barnen hemma så att du helt kan vara ditt bästa ledar-jag. Partners/sambos följer förstås med om de själva varit engagerade i verksamheten någon gång genom årens lopp.
 
Kostnad är (förutom medlemskap i KFUM Umeå 175kr) från 0 kr och uppåt. Det vill säga, betala gärna det du/ni känner att ni har möjlighet till för att stödja lägergårdens verksamhet, men låt inte pengar hindra er från att vara med! Det vi vill allra helst är att just du kan delta! Ett dygn på gården kostar vanligtvis runt 600 kr per person. 
 
Boende…I anmälan anger ni önskemål gällande boende. Det går fint att skriva ”Jag önskar bo med..” om ni har starka önskemål om boendearrangemang, så försöker vi lösa det så långt som möjligt. Gården har ca 140 sängplatser att tillgå, därutöver finns ju alltid ”sovsalen” klipporna att sova på.
Hjälp oss att sprida eventet till alla du känner från din lägertid, så att så många som möjligt får chansen att komma!
×