Jobba hos oss

Välkommen att söka jobb hos oss!

Eftersom vår verksamhet ständigt utvecklas och växer så är vi ofta i behov av nya medarbetare. Under sommarperioden så behöver vi också ideellt arbetande lägerledare på våra lägergårdar.  Aktuella tjänster utannonseras på Platsbanken och här nedan.

KFUM Umeå är en idéburen, ideell förening som arbetar för att skapa möjligheter för unga människor. Vi gör det genom idrott, sommarläger, lägerskolor, kurser, yrkesutbildningar och socialt arbete. KFUM är en aktiv samhällsaktör som  vill ligga i framkant när det gäller att skapa meningsfull verksamhet tillsammans med unga människor. Vi är ca. 1500 medlemmar, 15 årsanställda och 200 säsongsanställda.

Förutom de anställningar som beskrivs nedan söker vi också ideellt engagerade som vill jobba ideellt på Norrbyskärs lägergård och på Nydalas aktivitetscenter.

Ideella uppdrag på Norrbyskärs lägergård eller på Nydalas aktivitetscenter>>


Lägeransvarig KFUM Umeå, inriktning Nydalas Aktivitetscenter

KFUM Umeå är en del av två världsomspännande förbund, YMCA; världens största ungdomsorganisation och YWCA; världens största kvinnorättsrörelse. Vi är en idéburen ideell förening som skapar möjligheter för unga människor. Vi gör det i första hand genom idrott, läger, utbildning och socialt arbete.  Föreningen har ca 1 400 medlemmar, 13 årsanställda och ca 250 ideellt engagerade.

Vi söker dig som:

– sympatiserar med KFUM:s verksamhetsidé och värdegrund http://kfum.se/om-oss/var-ide/

– har erfarenhet av ideell verksamhet

– har förmågan att tillsammans med en ideell styrelse driva och utveckla verksamheten på ett strategiskt sätt

– kan skapa engagemang och ta vara på drivkraften hos unga människor

– kan skapa och upprätthålla god arbetsstruktur och är administrativt skicklig

– kan samordna och vara värd för skolklasser och andra grupper

– är flexibel gällande arbetstid och kan jobba helger och kvällar då verksamheten kräver det

Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller kunskap inom:

– pedagogiskt arbete med barn/ungdomar

– rekrytering och personalplanering

– jämställdhet och inkludering

– att planera och hålla i utbildningar i grundläggande ledarskap

– försäljning och offerthantering.

– budget, ekonomi och avtalshantering

Arbetsuppgifter

Som lägeransvarig ingår du i ett team om tre personer som arbetar med lägerverksamhet. Ditt fokusområde är främst Nydalas aktivitetscenter medan dina kollegor i första hand fokuserar på Norrbyskärs kurs och lägergård. Lägerteamet delar kontor i Umeå och samarbetar kring övergripande verksamhetsfrågor, så som marknadsföring, utbildningar och finansiering. Du kommer dock leda och utveckla verksamheten på Nydalas aktivitetscenter i första hand tillsammans med Nydalas Ideella styrelse.

På Nydalas aktivitetscenter genomförs sommarläger för ca 550 barn varje sommar. Lägren bemannas av ideell personal och det är din uppgift att organisera, stötta och kvalitetssäkra verksamheten. Det är viktigt att du motiveras av att jobba med ideellt engagerade och tycker att det är spännande att ta till vara på drivkrafter som inte är baserade på ekonomiska värden. Vid Nydala anordnar vi i första hand sommarläger men vi tar även emot andra grupper så som skolklasser, föreningar och företag. Vi har ett stort utbud av aktiviteter så som team-building, klättring, segling och studsmatta.

Inför sommaren ligger fokus på att driva nödvändiga förberedelseprocesser framåt så som rekrytering av ideell personal, marknadsföring, kontakt med kunder, samarbetspartners och vårdnadshavare. Tillsammans med de ideellt engagerade ansvarar du för att alla aktivitets- och ledarskapsutbildningar genomförs med god kvalitet samt att aktivitetscentret är i gott skick och anpassat till verksamheten.

Vill du vara med och göra skillnad för andra människor genom att jobba i en utvecklingsinriktad och positiv organisation där du tillsammans med kollegor och ideella styrelser driver verksamheten framåt? Då kan du passa hos oss!

Anställningstid: 1/2 – 31/12

Anställningsform: Vikariat

Tjänstgöringsgrad: 100%

B körkort och tillgång till egen bil krävs

Lämna din ansökan senast 2018-12-11. Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Följ oss på webben

Translate »