Aktiviteter på Norrbyskär

Här hittar du hela vårt utbud av aktiviteter för släktträffen, friluftsdagen, utflykten eller lägerskolebesöket. Vi har något som passar de flesta besökarna och vi finns till hands om ni har några särskilda önskemål. Kontakta oss i så fall och fråga.


Aktiviteter på hög höjd

 • Höga äventyrsbanan

  Höga äventyrsbanan

  Efter instruktörens säkerhetsgenomgång får du chans att utmana dig i vår höga Äventyrsbana. Banan går mellan träden på 4-6 meters höjd och består av utmanande hinder så som lianer, djungelbroar, linor och snurrande stockar. För dig som vill och vågar så avslutas banan med en stor gunga. Vi lovar att det kommer kittla ordentligt i magen.

  ca 3 timmar, 300:-/deltagare

  Boka

 • Klättertornet

  Klättertornet

  På det 20 meter höga klättertornet finns det utmaningar för både nybörjare och erfarna klättrare. Tillsammans med våra instruktörer får du klättra utifrån dina förkundkaper och vi lovar att utsikten från toppen av tornet blir en minnesvärd upplevelse!

  2 timmar, 160:-/deltagare

  Boka

 • Drickabacksklättring

  Drickabacksklättring

  Säkrad i klätterrep ska du stapla så många backar som möjligt på varandra. Samtidigt måste du balansera på toppen av tornet du just har byggt, utan att det rasar..

  ca 2 timmar, 160:-/deltagare

  Boka

 • Trapetzhoppet

  Trapetzhoppet

  Säkrad av en instruktör klättrar du upp i en tio meter hög stolpe. Väl uppe ställer du dig på en liten plattform för att sedan slänga dig ut och försöka fånga trapetzen. Vi garanterar en ordentlig adrenalinkick.

  ca 10min per hopp, 160:-/deltagare

  Boka

 • Låga äventyrsbanan

  Låga äventyrsbanan

  I den lägre äventyrsbanan får du träna på att ta dig över olika hinder, hålla balansen och svinga dig i lianer. Banan slingrar sig mellan träden på 30-50 cm höjd. Banan kan användas både som lekplats och som samarbetsövning med instruktör.

  Gratis för besökare i mån av plats.Vill du boka banan för en grupp kostar det 40:-/deltagare. Vill du boka banan med instruktör som guidar er och hittar på roliga utmaningar kostar det 160:-/deltagare för 2 timmar.

  Boka


Samarbetsaktiviteter

 • Trygghet och samarbete

  Trygghet och samarbete

  Roliga tillits- och samarbetsövningar som utmanar och utvecklar er grupp. Även kallat ”teambuilding”. Utifrån er grupps behov och önskemål sätter våra erfarna instruktörer ihop ett program som passar. Praktiska övningar som bygger tillit och förmåga att samarbeta varvas med utvärdering och samtal. Den här aktiviteten passar alla typer av grupper som vill utvecklas och bli starkare som grupp. Ni kommer att lära känna er själva och varandra bättre.

  Barn, ca 2 timmar, 160:-/deltagare
  Vuxen, ca 2,5 timmar, från 250:-/deltagare

  Boka

 • Kamratstigen

  Kamratstigen

  Kamratstigen är en samarbetsbana som gruppen gör själv med instruktion och stöd av någon från gruppen som får instruktioner innan gruppen ger sig iväg, exempelvis en lärare eller tränare. Kamratstigen består av ett 10-tal stationer där övningarna är utformade för att lösas genom samarbete. En rolig aktivitet som bidrar till att ni lär känna varandra och får träna på att samarbeta.

  ca 2 timmar, 60:-/deltagare

  Boka


Aktiviteter på havet

 • Paddling

  Paddling

  I hyra av kanoter ingår även paddlar och flytvästar. Ni får sedan på egen hand upptäcka Norrbyskärs kust.
  Pris:
  Halvdag (4h) 200:-/kanot
  Heldag (8h) 400:-/kanot
  1 dygn (24 h) 800:-/kanot

  Väljer ni att boka aktiviteten med instruktör så hjälper instruktören gruppen med utrustning, grundläggande sjövett och teknikgenomgång i paddling. Efter det kommer instruktören stötta er ute till havs samt guida er till sevärda platser runt Norrbyskär.

  Med instruktör, 2tim, 160:-/deltagare

  Boka

 • Segling

  Segling

  Vi har en flotta som består av 3 Laser Bahia och 8 Laser Bug. Förutom all utrustning, instruktörer och följebåt ingår grundläggande sjövett och teknikgenomgång i segling. Utifrån gruppens förkunskaper utformar instruktörerna ett pass för er. Segling är en naturupplevelse oavsett väder och vind. Vi reserverar oss dock för allt för hårt väder.


  Laser Bugg (mindre båt), 3tim, 300:-/deltagare
  Laser Bahia (större båt), 3tim, 400:-/deltagare


  Boka


Övriga aktiviteter

 • Bastu och Badtunna

  Bastu och Badtunna

  Njut av vår vackra bastu med panoramafönster mot havet. Bastun som ligger på klipporna rymmer upp till 30 personer och utanför finns en terrass med badtunna. En träspång leder ner till havet för den badsugne.

  Pris för bastu:
  600:-/grupp (1-3 timmar)  Vi eldar gärna upp vår vedeldade badtunna till er. Tunnan står på terrassen utanför bastun och den rymmer ca 10 personer. Få upplevelser är så njutningsfulla som ett varmt bad med utsikt över havet. Badtunnan kombineras med bastu och bad i havet för de som vill vilket gör att gruppen kan vara ca upp till personer.

  Pris för bastu och badtunna:
  2500:-/grupp (1-3 timmar)

  Boka


Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Följ oss i sociala medier

Translate »