Läger Nydala

Sommarläger 2020

Det finns läger att boka för sommaren! Passa på att boka Klättra, Studsmatta, Supersommar, Sommarskoj och Segla. Fler läger kommer att dyka upp vartefter vi rekryterar engagerade ledare att hålla i dem.

Vid Nydalasjön i Umeå ligger vår daglägergård, full av möjligheter för dig att upptäcka. Här finns något för de allra flesta! Våra duktiga ledare gör allt för att din lägervecka ska så bra som möjligt och låter dig utmana dig själv i en trygg miljö. Förutom det som står i lägerbeskrivningarna hinner de flesta läger med att bada om det är fint väder samt göra andra roliga aktiviteter. De flesta läger pågår måndag till fredag, kl. 9 till kl. 15 och varje dag kör vår lägerbuss runt i Umeå för att hämta och lämna barnen. Lunch och frukt ingår varje dag. Olycksfallsförsäkring ingår vid aktiviteter samt resa till och från lägret.

Sommarskoj

Sommarskoj

Det här är ett läger för dig som vill ha riktigt roligt. Här får du leka och skoja, bada med kompisar och uppleva rörelseglädje!
Ålder 6–8 år
Vecka 25, 28 eller 32

.


Boka

Klättra

Klättra

En vecka fylld av klättring, magpirr och skoj på klättertornet. Här får du lära dig att klättra på rätt sätt med utbildade instruktörer.
Ålder 8–12 år
Vecka 27, 31

.


Boka

Segla

Segla

Lägret för dig som vill prova på segling eller har provat på segling tidigare och vill ha en spännande sommarupplevelse! Ett härligt läger som avslutas med en helg på Norrbyskär med övernattning fredag till söndag. Vi åker gemensamt från Nydala till Norrbyskär på fredagen och tillbaka till Umeå på söndagen.
Ålder 10–13 år
Vecka 28

Boka

Studsmatta

Studsmatta

Kom och studsa på våra stora trampoliner. Du får öva koordination, balans och kondition på ett roligt sätt. Det här är ett läger fyllt av höga hopp och utmaningar.

Ålder 8–12 år
Vecka 26, 28

.
Boka

Supersommar

Supersommar

Vill du göra olika aktiviteter på lägergården? Här får du klättra, paddla, bada, studsa och göra massa annat skoj!
Ålder 8–12 år Vecka 26, 27, 29, 31 eller 33
Ålder 10–12 år Vecka 25, 28 eller 32

.
Boka

 

Kontakta lägerverksamheten

Följ oss i sociala medier

Translate »