Våra lägergårdar på Nydala och Norrbyskär kommer att hålla läger under sommaren 2020 och du är välkommen att boka läger hos oss. Med anledning av Covid-19 kommer vi att göra anpassningar för att minska risken för smittspridning på våra gårdar. Som vanligt gör vi våra aktiviteter utomhus och vi är tillsammans i smågrupper. Vi är noga med hygienen och barn med symptom skall stanna hemma. Läs mer om våra åtgärder här

Undrar du vad som gäller vid inställt läger? En länk till våra avbokningsregler hittar du här

Sommarläger på Nydala 2020

Det finns läger att boka för sommaren! Passa på att boka Klättra, Studsmatta, Supersommar, Sommarskoj och Segla. Fler läger kommer att dyka upp vartefter vi rekryterar engagerade ledare att hålla i dem.

Vid Nydalasjön i Umeå ligger vår daglägergård, full av möjligheter för dig att upptäcka. Här finns något för de allra flesta! Våra duktiga ledare gör allt för att din lägervecka ska så bra som möjligt och låter dig utmana dig själv i en trygg miljö. Förutom det som står i lägerbeskrivningarna hinner de flesta läger med att bada om det är fint väder samt göra andra roliga aktiviteter. De flesta läger pågår måndag till fredag, kl. 9 till kl. 15 och varje dag kör vår lägerbuss runt i Umeå för att hämta och lämna barnen. Lunch och frukt ingår varje dag. Olycksfallsförsäkring ingår vid aktiviteter samt resa till och från lägret.

Cheerleading

Cheerleading

För dig som är nyfiken och vill prova på cheerleading! Under veckan lär du dig grunderna. Vi dansar, hoppar och gör formationer!
Ålder 8-12 år Vecka 25
.
Boka
Jugger

Jugger

Ett läger för dig som vill testa på lag-spelet Jugger. Med inspiration från fäktning, tagen och rugby använder man kommunikation, kreativitet och mycket samarbete för att lyckas. Med fokus på schysst spel, säkerhet och god attityd är detta en spännande aktivitet där du får prova på något nytt! Ålder 10-13 år
Vecka 32 . .
Boka
Ledarskap

Ledarskap

För dig som är nyfiken på hur det är att vara lägerledare och vill lära dig mer om ledarskap! Vi blandar teori med praktiska inslag och provar gårdens olika aktiviteter som kanot och trampolin med mera. Ett första steg in i rollen som ledare inom exempelvis läger eller idrott. Du erbjuds också en vecka ledarpraktik.
Ålder 14–15 år
Vecka 26

. Boka
Dansa

Dansa

Kom och dansa med oss! Du får prova på olika dansstilar och utveckla din rörelse, rytm och balans.
Ålder 10-13 år
Vecka 33

Boka
Studsmatta

Studsmatta

Kom och studsa på våra stora trampoliner! Du får öva koordination, balans och kondition på ett roligt sätt. Det här är ett läger fyllt av höga hopp och utmaningar. Ålder 8–12 år
Vecka 26, 28, 33
.
Boka
Musik

Musik

För dig som vill prova på att spela musik tillsammans med andra i en härlig lägergårdsmiljö! Ålder 10-13 år
Vecka 29 . .
Boka
Rollspel

Rollspel

För dig som vill uppleva spänning och äventyr genom att spela rollspel! Vi lär oss att spela det populära bordsrollspelet Dungeons & Dragons. Vi bygger våra egna karaktärer och spelar äventyr tillsammans i en inspirerande lägergårdsmiljö! Ålder 10-13 år
Vecka 31 . .
Boka
Supersommar

Supersommar

Vill du göra olika aktiviteter på lägergården? Här får du klättra, paddla, bada, studsa och göra massa annat skoj!
Ålder 8–12 år Vecka 26, 27, 29, 31 eller 33 Ålder 10–12 år Vecka 25, 28 eller 32
.
Boka
Segla

Segla

Lägret för dig som vill prova på segling eller har provat på segling tidigare och vill ha en spännande sommarupplevelse! Ett härligt läger som avslutas med en helg på Norrbyskär med övernattning fredag till söndag. Vi åker gemensamt från Nydala till Norrbyskär på fredagen och tillbaka till Umeå på söndagen.
Ålder 10–13 år
Vecka 28
Boka
Sommarskoj

Sommarskoj

Det här är ett läger för dig som vill ha riktigt roligt. Här får du leka och skoja, bada med kompisar och uppleva rörelseglädje!
Ålder 6–8 år
Vecka 25, 28 eller 32
.
Boka
Foto och film

Foto och film

Tycker du att det är kul att fota och spela in filmklipp? Då är detta lägret för dig. Vi provar på olika tekniker och enklare redigering.
Ålder 10-13 år
Vecka 31, 32

Boka
Klättra

Klättra

En vecka fylld av klättring, magpirr och skoj på klättertornet! Här får du lära dig att klättra på rätt sätt med utbildade instruktörer.
Ålder 8–12 år samt 10-12 år
Vecka 27, 31 och 33
.
Boka
Skaparna

Skaparna

För dig som gillar att skapa och pyssla! Du får prova på olika material, tekniker och verktyg och kanske även ta med något fint hem i slutet på veckan. Ålder 8–10 år
Vecka 29 . .
Boka
Teater

Teater

Tycker du det är kul att spela teater eller är nyfiken på att prova på? Under veckan gör vi olika improvisationsövningar, spelar olika roller och leker fram scener och annat teaterskoj!
Ålder 10–13 år
Vecka 27
Boka

 

Kontakta lägerverksamheten

Lämna en kommentar

Följ oss i sociala medier

Translate »