Sommarläger 2018

Vid Nydalasjön i Umeå ligger vår daglägergård, full av möjligheter för dig att upptäcka. Här finns något för alla! Våra duktiga ledare gör allt för att din lägervecka ska så bra som möjligt och låter dig utmana dig själv i en trygg miljö. Förutom det som står i lägerbeskrivningarna hinner de flesta läger med att bada om det är fint väder samt göra andra roliga aktiviteter. De flesta läger pågår måndag till fredag, kl. 9 till kl. 15 och varje dag kör vår lägerbuss runt hela Umeå för att hämta och lämna barnen. Lunch och frukt ingår varje dag. Olycksfallsförsäkring vid aktiviteter och resa till och från lägret

Sommarskoj

Sommarskoj

Det här är ett läger för dig som vill ha riktigt roligt. Här får du leka och skoja, bada med kompisar och uppleva rörelseglädje!
Ålder 6–8 år
Vecka 25, 28 eller 32

.
Boka

Cheerleading

Cheerleading

Under veckan lär du dig grunderna i cheerleading. Vi dansar, hoppar och gör formationer.
Ålder 8-10 år Vecka 27 eller 31
Ålder 8–12 år Vecka 29 eller 33
Ålder 10-13 år Vecka 26

.
Boka

Dance Mix

Dance Mix

Kom och dansa med oss! Du får prova på olika dansstilar och utveckla din rörelse, rytm och balans.
Ålder 8–10 år Vecka 25
Ålder 10–13 år Vecka 32

.
Boka

Kids on Wheels

Kids on Wheels

Gillar du att cykla och åka kickbike? Då är det här lägret för dig! Här får du lära dig trix och utveckla din balans och koordination i vår cykelbana och kickbikeyta. Skydd, cyklar och kickbikes finns givetvis att låna.
Ålder 8–10 år Vecka 27
Ålder 10–12 år Vecka 25

Boka

Klättra

Klättra

En vecka fylld av klättring, magpirr och skoj på klättertornet. Här får du lära dig att klättra på rätt sätt med utbildade instruktörer.
Ålder 8–12 år
Vecka 25, 26, 28 eller 33

.

Boka

Klättra 2

Klättra 2

För dig som klättrat med topprepssäkring tidigare. Lägret avslutas med en helg på Norrbyskär med övernattning fredag till söndag. Vi åker gemensamt från Nydala till Norrbyskär på fredagen och tillbaka till Umeå på söndagen.
Ålder 10–13 år
Vecka 27 eller 31

Boka

Le Parkour

Le Parkour

Har du längtat hela vintern efter att hoppa, springa, klättra och balansera? Då är det här lägret för dig. En fartfylld vecka med coola trix!
Ålder 8–12 år
Vecka 27*, 28, 29 eller 32

Boka

Le Parkour 2

Le Parkour 2

För dig som prövat på Le Parkour tidigare, hos oss eller någon annanstans.
Ålder 10–13 år
Vecka 33
.
.

Boka

Mysteriet

Mysteriet

Är du nyfiken, klurig och finurlig och vill använda din fantasi? På det här lägret får du tillsammans med dina kompisar söka ledtrådar och lista ut lösningar på spännande mysterier.
Ålder 8–10 år
Vecka 32

Boka

Outdoor kids

Outdoor kids

Gillar du äventyr i skogen och på vatten? Det här lägret är för dig som vill lära dig nya saker ute i naturen.
Ålder 8–10 år Vecka 32
Ålder 10-12 år Vecka 28

.
.
.
.
Boka

Piratäventyr

Piratäventyr

Är du redo att bli pirat och besöka Dödmansviken? Här får du paddla, bygga flotte och göra andra roliga piratgrejer.
Ålder 8–10 år
Vecka 25 eller 28

.
.
.
.
Boka

Sjökul

Sjökul

Följ med ut på sjön i kanot och på flotte. Du får bada, ha vattenkrig, lära dig hur du gör på sjön och mycket mer skoj!
Ålder 6–8 år
Vecka 27 eller 29

.
.
.
Boka

Segla

Segla

Lägret för dig som verkligen gillar vind i seglet! Ett härligt läger för dig som vill prova på segling. Inga förkunskaper krävs.
Ålder 10–12 år
Vecka 26

Boka

Segla 2

Segla 2

Lägret för dig som provat på segling tidigare och vill ha en spännande sommarupplevelse! Ett härligt läger som avslutas med en helg på Norrbyskär med övernattning fredag till söndag. Vi åker gemensamt från Nydala till Norrbyskär på fredagen och tillbaka till Umeå på söndagen.
Ålder 10–13 år
Vecka 27 eller 31

Boka

Skaparna

Skaparna

För dig som gillar att skapa och pyssla! Du får prova på olika material, tekniker och verktyg och kanske även ta med något fint hem i slutet på veckan.
Ålder 8–12 år
Vecka 25
.
.

Boka

Skateboard

Skateboard

Är du sugen på att lära dig mer på din skateboard eller prova för första gången? Här får du möjlighet att utveckla din balans, koordination och samtidigt har roligt tillsammans med andra på vår skateboardyta. Självklart finns det skydd och skateboards att låna!
Ålder 8–12 år
Vecka 26 eller 33

Boka

Sommarhack

Sommarhack

Vill du programmera spel och interaktiva berättelser? Här får du prova på att tillverka egna program i Scratch. Vi varvar med utomhusaktiviteter på lägergården.
Ålder 10–13 år
Vecka 27* eller 31
*Vecka 27 är lägret endast för tjejer.

Boka

Sommarhack 2

Sommarhack 2

Ett läger för dig som har provat på att programmering tidgare och vill utvecklas. Vi varvar detta med utomhusaktiviteter på lägergården.
Ålder 10–13 år
Vecka 32

Boka

Studsmatta

Studsmatta

Kom och studsa på våra stora trampoliner. Du får öva koordination, balans och kondition på ett roligt sätt. Det här är ett läger fyllt av höga hopp och utmaningar.

Ålder 8–12 år
Vecka 25, 26, 28, 31 eller 32

.

Boka

Studsmatta 2

Studsmatta 2

För dig som har studsat hos oss tidigare.

Ålder 10–13 år
Vecka 27 eller 33
.
.
.
.

Boka

Supersommar

Supersommar

Vill du göra olika aktiviteter på lägergården? Här får du klättra, paddla, bada, studsa och göra massa annat skoj!
Ålder 8–10 år Vecka 29
Ålder 10–12 år Vecka 29

.
Boka

Super summer (eng)

Super summer (eng)

För dig som vill prova olika aktiviteter på lägergården, här får du klättra, paddla, bada, studsa och göra massa annat skoj! Under hela lägret pratar ledare och deltagare engelska. Därför passar det för dig som har engelska som modersmål, eller för dig som vill öva på engelska.

This is a classic summer camp for you who want to try climbing, canoeing, trampoline, swimming and a lot of other fun activities at our camp site! The leaders and participants speak english during the week. This camp is suiteble for those who have english as mother tongue or want to practice english.
Ålder 10–12 år
Vecka 29

.
Boka

Teater

Teater

Tycker du det är kul att spela teater eller är nyfiken på att prova på? Under veckan gör vi olika improvisationsövningar, spelar olika roller och leker fram scener och annat teaterskoj!
Ålder 10–12 år Vecka 31
Ålder 12-14 år
Vecka 33

Boka

Foto och Film

Foto och Film

Tycker du att det är kul att fota och spela in filmklipp? Då är detta lägret för dig. Vi provar på olika tekniker och enklare redigering.
Ålder 12-14 år
Vecka 26

Boka

Trygg i skogen

Trygg i skogen

Det här är ett läger för dig som vill lära dig mer om att vara i skogen. Du kommer självklart också att få bada, busa och leka!
Ålder 6–8 år
Vecka 26 eller 31

.
Boka

Trädkojan

Trädkojan

Är du nyfiken på att bygga träkojor? Här får du möjlighet att prova på och utveckla dina kunskaper. Hos oss bygger vi helt utan spik eller skruv utan lär oss att bygga med rep!
Ålder 10-13
Vecka 33

Boka

 

Kontakta lägerverksamheten

Följ oss på webben

Translate »