Läger Nydala

Sommarläger 2019

Vid Nydalasjön i Umeå ligger vår daglägergård, full av möjligheter för dig att upptäcka. Här finns något för alla! Våra duktiga ledare gör allt för att din lägervecka ska så bra som möjligt och låter dig utmana dig själv i en trygg miljö. Förutom det som står i lägerbeskrivningarna hinner de flesta läger med att bada om det är fint väder samt göra andra roliga aktiviteter. De flesta läger pågår måndag till fredag, kl. 9 till kl. 15 och varje dag kör vår lägerbuss runt hela Umeå för att hämta och lämna barnen. Lunch och frukt ingår varje dag. Olycksfallsförsäkring vid aktiviteter och resa till och från lägret

Sommarskoj

Sommarskoj

Det här är ett läger för dig som vill ha riktigt roligt. Här får du leka och skoja, bada med kompisar och uppleva rörelseglädje!
Ålder 6–8 år
Vecka 26, 29 eller 32

.
Boka

Cheerleading

Cheerleading

Under veckan lär du dig grunderna i cheerleading. Vi dansar, hoppar och gör formationer.
Ålder 8-12 år
Vecka 25 eller 28

.
Boka

Dance Mix

Dance Mix

Kom och dansa med oss! Du får prova på olika dansstilar och utveckla din rörelse, rytm och balans.
Ålder 8–12 år
Vecka 26 eller 33

.
Boka

Kids on Wheels

Kids on Wheels

Gillar du att cykla och åka kickbike? Då är det här lägret för dig! Här får du lära dig trix och utveckla din balans och koordination i vår cykelbana och kickbikeyta. Skydd, cyklar och kickbikes finns givetvis att låna.
Ålder 8–10 år
Vecka 25
Ålder 10–12 år
Vecka 29

Boka

Klättra

Klättra

En vecka fylld av klättring, magpirr och skoj på klättertornet. Här får du lära dig att klättra på rätt sätt med utbildade instruktörer.
Ålder 8–12 år
Vecka 25, 28, eller 31

.

Boka

Klättra 2

Klättra 2

För dig som klättrat med topprepssäkring tidigare. Lägret avslutas med en helg på Norrbyskär med övernattning fredag till söndag. Vi åker gemensamt från Nydala till Norrbyskär på fredagen och tillbaka till Umeå på söndagen.
Ålder 10–13 år
Vecka 27

Boka

Le Parkour

Le Parkour

Har du längtat hela vintern efter att hoppa, springa, klättra och balansera? Då är det här lägret för dig. En fartfylld vecka med coola trix!
Ålder 8–12 år
Vecka 31 eller 33

Boka

Mysteriet

Mysteriet

Är du nyfiken, klurig och finurlig och vill använda din fantasi? På det här lägret får du tillsammans med dina kompisar söka ledtrådar och lista ut lösningar på spännande mysterier.
Ålder 8–10 år
Vecka 29

Boka

Piratäventyr

Piratäventyr

Är du redo att bli pirat och besöka Dödmansviken? Här får du paddla, bygga flotte och göra andra roliga piratgrejer.
Ålder 8–10 år
Vecka 28

.
.
.
.
Boka

Segla

Segla

Lägret för dig som vill prova på segling eller har provat på segling tidigare och vill ha en spännande sommarupplevelse! Ett härligt läger som avslutas med en helg på Norrbyskär med övernattning fredag till söndag. Vi åker gemensamt från Nydala till Norrbyskär på fredagen och tillbaka till Umeå på söndagen.
Ålder 10–13 år
Vecka 27

Boka

Skaparna

Skaparna

För dig som gillar att skapa och pyssla! Du får prova på olika material, tekniker och verktyg och kanske även ta med något fint hem i slutet på veckan.
Ålder 8–12 år
Vecka 27 eller 31
.
.

Boka

Sommarhack

Sommarhack

Vill du programmera spel och interaktiva berättelser? Här får du prova på att tillverka egna program i Scratch. Vi varvar med utomhusaktiviteter på lägergården.
Ålder 10–13 år
Vecka 26 eller 27*
*Vecka 27 är lägret endast för tjejer.

Boka

Sommarhack 2

Sommarhack 2

Ett läger för dig som har provat på att programmering tidgare och vill utvecklas. Vi varvar detta med utomhusaktiviteter på lägergården.
Ålder 10–13 år
Vecka 31

Boka

Studsmatta

Studsmatta

Kom och studsa på våra stora trampoliner. Du får öva koordination, balans och kondition på ett roligt sätt. Det här är ett läger fyllt av höga hopp och utmaningar.

Ålder 8–12 år
Vecka 25, 26, 28, eller 31

.

Boka

Studsmatta 2

Studsmatta 2

För dig som har studsat hos oss tidigare.

Ålder 10–13 år
Vecka 33
.
.
.
.

Boka

Supersommar

Supersommar

Vill du göra olika aktiviteter på lägergården? Här får du klättra, paddla, bada, studsa och göra massa annat skoj!
Ålder 8–10 år Vecka 27, 29, 32 eller 33
Ålder 10–12 år Vecka 26, 27, 29, 32 eller 33

.
Boka

Teater

Teater

Tycker du det är kul att spela teater eller är nyfiken på att prova på? Under veckan gör vi olika improvisationsövningar, spelar olika roller och leker fram scener och annat teaterskoj!
Ålder 10–12 år
Vecka 25 eller 32

Boka

Foto och Film

Foto och Film

Tycker du att det är kul att fota och spela in filmklipp? Då är detta lägret för dig. Vi provar på olika tekniker och enklare redigering.
Ålder 12-14 år
Vecka 28

Boka

Ledarskap

Ledarskap

För dig som är nyfiken på hur det är att vara lägerledare och vill lära dig mer om ledarskap. Vi blandar teori med praktiska inslag och provar gårdens olika aktiviteter som kanot och trampolin med mera. Ett första steg in i rollen som ledare inom exempelvis läger eller idrott.
Ålder 14–15 år
Vecka 29

.
Boka

Trädkojan

Trädkojan

Är du nyfiken på att bygga träkojor? Här får du möjlighet att prova på och utveckla dina kunskaper. Hos oss bygger vi helt utan spik eller skruv utan lär oss att bygga med rep!
Ålder 10-13
Vecka 32

Boka

 

Kontakta lägerverksamheten

Följ oss på webben

Translate »