Våra lägergårdar på Nydala och Norrbyskär kommer att hålla läger under sommaren 2021 och du är välkommen att boka läger hos oss. Med anledning av Covid-19 kommer vi att göra anpassningar för att minska risken för smittspridning på våra gårdar. Som vanligt gör vi våra aktiviteter utomhus och vi är tillsammans i smågrupper. Vi är noga med hygienen och barn med symptom skall stanna hemma. Läs mer om våra åtgärder här

Undrar du vad som gäller vid inställt läger? En länk till våra avbokningsregler hittar du här

Är du för gammal för att gå läger, sök till att bli lägerledare här

Sommarläger på Nydala 2021

Nu har vi släppt de flesta lägren för sommaren 2021, så passa på att boka! Ett par fler läger kommer också att dyka upp vart efter vi rekryterar engagerade ledare att hålla i dem. Vi förväntar oss ha släppt samtliga läger i början utav maj.

Vid Nydalasjön i Umeå ligger vår daglägergård, full av möjligheter för dig att upptäcka. Här finns något för de allra flesta! Våra duktiga ledare gör allt för att din lägervecka ska så bra som möjligt och låter dig utmana dig själv i en trygg miljö. Förutom det som står i lägerbeskrivningarna hinner de flesta läger med att bada om det är fint väder, lära sig nya saker samt göra andra roliga aktiviteter. De flesta läger pågår måndag till fredag, kl. 9 till kl. 15 och varje dag kör vår lägerbuss runt i Umeå för att hämta och lämna barnen. Lunch och frukt ingår varje dag. Olycksfallsförsäkring ingår vid aktiviteter samt resa till och från lägret.

Mästerkockarna

Mästerkockarna

För dig som vill laga enkel och mumsig mat ute i härlig lägergårdsmiljö! Vi steker tex pannkaka på stekhäll och bakar äppelpaj.
Ålder 10-13 år
Vecka 27

Boka
Studsmatta

Studsmatta

Kom och studsa på våra stora trampoliner! Du får öva koordination, balans och kondition på ett roligt sätt. Det här är ett läger fyllt av höga hopp och utmaningar. Ålder 8–12 år 10-13 år
Vecka 27, 29, 32 och 33
.
Boka
Rollspel

Rollspel

För dig som vill uppleva spänning och äventyr genom att spela rollspel! Vi bygger våra egna karaktärer och spelar äventyr tillsammans i en inspirerande lägergårdsmiljö! Ålder 10-13 år
Vecka 29 och 32 . .
Boka
Dansa

Dansa

Kom och dansa med oss! Du får prova på olika dansstilar och utveckla din rörelse, rytm och balans.
Ålder 10-13 år
Vecka 25 och 33

Boka
Cheerleading

Cheerleading

För dig som är nyfiken och vill prova på cheerleading! Under veckan lär du dig grunderna. Vi dansar, hoppar och gör formationer!
Ålder 8-12 och 10-13 år Vecka 26, 28
.
Boka
Sommarskoj

Sommarskoj

Det här är ett läger för dig som vill ha riktigt roligt. Här får du leka och skoja, bada med kompisar och uppleva rörelseglädje!
Ålder 6–8 år
Vecka 25, 28, 31 och 33
.
Boka
Supersommar

Supersommar

Vill du göra olika aktiviteter på lägergården? Här får du klättra, paddla, bada, studsa och göra massa annat skoj!
Ålder 8–12 år Vecka 26, 27, 29, 32 och 33 Ålder 10–13 år Vecka 25, 28 och 31
.
Boka
Segla

Segla

Kom och segla på härliga Nydalasjön! För dig som vill lära dig segla eller fortsätta med segling. Vi tar det från början och utgår från just dina förutsättningar.
Ålder 10-14 år
Vecka 31

Boka
Bollsport

Bollsport

Testa på, utvecklas och ha roligt med olika bollsporter utomhus på vår fina lägergård! Ålder 8-10 och 8-12 år
Vecka 26 och 32 . .
Boka
Klättra

Klättra

En vecka fylld av klättring, magpirr och skoj på klättertornet! Här får du lära dig att klättra på rätt sätt med utbildade instruktörer.
Ålder 8–12 år samt 10-13 år
Vecka 25, 26, 28 och 31
.
Boka

 

Kontakta lägerverksamheten

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Följ oss i sociala medier

Translate »