Våra lägergårdar på Nydala och Norrbyskär kommer att hålla läger under sommaren 2021 och du är välkommen att boka läger hos oss. Med anledning av Covid-19 kommer vi att göra anpassningar för att minska risken för smittspridning på våra gårdar. Som vanligt gör vi våra aktiviteter utomhus och vi är tillsammans i smågrupper. Vi är noga med hygienen och barn med symptom skall stanna hemma. Läs mer om våra åtgärder här

Undrar du vad som gäller vid inställt läger? En länk till våra avbokningsregler hittar du här

Sommarläger på Nydala 2021

Nu finns de bokningsbara lägren för sommaren att kika på! Bokningen öppnar på torsdag den 19 november. Passa då på att boka Klättra, Studsmatta, Supersommar och Sommarskoj. Fler läger kommer sedan att dyka upp vartefter vi rekryterar engagerade ledare att hålla i dem.

Vid Nydalasjön i Umeå ligger vår daglägergård, full av möjligheter för dig att upptäcka. Här finns något för de allra flesta! Våra duktiga ledare gör allt för att din lägervecka ska så bra som möjligt och låter dig utmana dig själv i en trygg miljö. Förutom det som står i lägerbeskrivningarna hinner de flesta läger med att bada om det är fint väder, lära sig nya saker samt göra andra roliga aktiviteter. De flesta läger pågår måndag till fredag, kl. 9 till kl. 15 och varje dag kör vår lägerbuss runt i Umeå för att hämta och lämna barnen. Lunch och frukt ingår varje dag. Olycksfallsförsäkring ingår vid aktiviteter samt resa till och från lägret.

Studsmatta

Studsmatta

Kom och studsa på våra stora trampoliner! Du får öva koordination, balans och kondition på ett roligt sätt. Det här är ett läger fyllt av höga hopp och utmaningar. Ålder 8–12 år 10-13 år
Vecka 27, 29, 32 och 33
.
Boka
Klättra

Klättra

En vecka fylld av klättring, magpirr och skoj på klättertornet! Här får du lära dig att klättra på rätt sätt med utbildade instruktörer.
Ålder 8–12 år samt 10-13 år
Vecka 25, 26, 28 och 31
.
Boka
Sommarskoj

Sommarskoj

Det här är ett läger för dig som vill ha riktigt roligt. Här får du leka och skoja, bada med kompisar och uppleva rörelseglädje!
Ålder 6–8 år
Vecka 25, 28 och 31
.
Boka
Supersommar

Supersommar

Vill du göra olika aktiviteter på lägergården? Här får du klättra, paddla, bada, studsa och göra massa annat skoj!
Ålder 8–12 år Vecka 26, 27, 29, 32 eller 33 Ålder 10–13 år Vecka 25, 28 och 31
.
Boka

 

Kontakta lägerverksamheten

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Följ oss i sociala medier

Translate »