Sommarläger på Norrbyskär 2018

På vår lägergård på Norrbyskär får du möjlighet att skapa sommarminnen för livet! Lägergården är full av roliga och utmanande aktiviteter. Som deltagare blir du en del i en fantastisk gemenskap där du får möjlighet att utvecklas och utmana dig själ i trygga miljöer tillsammans med ledare och instruktörer. Vi erbjuder övernattningsläger för olika åldrar hela sommaren! 

Har du varit på läger hos oss tidigare? Det finns alltid en ny utmaning eller spännande aktivitet som väntar på dig. Är du 16-18 år gammal kan du också välja att påbörja din bana som lägerledare i KFUM Umeå genom att gå Ledaraspirantutbildningen.

Lilla äventyrslägret

Lilla äventyrslägret

Ett av våra klassiska och populära sommarläger med härlig kollokänsla! Det här är lägret för dig som vill prova på allt vad Norrbyskär har att erbjuda! Vi ger oss ut på kanothajk bland gamla skeppsvrak, klättrar i vårt klättertorn, provar på att segla och mycket annat. Vi garanterar en vecka full av minnesvärda upplevelser och spännande utmaningar som du sent kommer att glömma.

Ålder 8-11 år
Datum
17-21 juni
24-28 juni
14-18 augusti

Pris 2990 kr

Boka

Stora äventyrslägret

Stora äventyrslägret

Ett av våra klassiska och populära sommarläger med härlig kollokänsla! Det här är lägret för dig som vill prova på allt vad Norrbyskär har att erbjuda! Vi ger oss ut på kanothajk bland gamla skeppsvrak, klättrar i höghöjdsbana i träden, provar på att segla och mycket annat. Vi garanterar en vecka full av minnesvärda upplevelser och spännande utmaningar som du sent kommer att glömma.

Ålder 12–14 år
Datum
16-21 juni
24-29 juni
13-18 augusti

Pris 3690 kr

Boka

Läs- och skrivlägret

Läs- och
skrivlägret

Det här är lägret för dig som älskar att skriva och läsa. Under lägret läser vi romaner, dikter och noveller och gör olika skrivövningar. Vårt mål är att locka fram deltagarnas kreativitet och tillsammans skapa vi en bok!I år är lägret en dag längre än tidigare år. Under lägrets gång hinner vi även med andra klassiska sommaraktiviteter så som bad, sol, kanot och stora lekar.

Ålder 11–14 år
Datum 5-10 augusti

Pris 3690 kr

.
Boka

Seglarlägret

Seglarlägret

En nyhet för i år! Seglarlägret är till för dig som kanske har tidigare erfarenheter av segling. Exempelvis från att ha varit med på Segla och Segla 2 på Nydala och vill utmana dig själv ytterligare!

Ålder 12-14 år
Datum 5-10 augusti

Pris 3690 kr

.
.
Boka

Danslägret

Danslägret

Danslägret är nytt för i år! Till för dig som älskar att dansa och röra på dig till musik. Danspass blandas med andra äventyrliga aktiviteter på lägergården! Lägret avslutas med en uppvisning på fredagseftermiddagen.

Ålder 10-13 år
Datum 9-13 juli INSTÄLLD

Pris 2990 kr

.
.
Boka

Friluftslägret

Friluftslägret

Ett härligt läger för dig med kognitiv funktionsnedsättning som klarar dina dagliga rutiner själv. Prova på att leva friluftsliv, spela teater, sjunga och dansa. Lägret avslutas med en hejdundrande show. Du har även chans att prova på paddling, lägerbål och klättring.

Ålder 16+ år
Datum 4-12 juli

Pris 5990 kr

.
.
.
Boka

Best of Norrbyskär

Best of Norrbyskär

Det perfekta lägret för dig mellan 14-15 år som vill vara med och forma ditt eget läger efter dina och de andra deltagarnas intressen! Planera er egen hajk, testa att leda aktiviteter för andra deltagare på ön, utmana dig själv i våra höghöjdsaktiviteter eller havsaktiviteter. Ta chansen att prova på vad det innebär att vara en bra ledare och förebild, samtidigt som du hänger med i en massa roligheter.

Ålder 14-15 år
Datum 13-18 augusti

Pris 3690 kr

.
.
Boka

”Laspen”

”Laspen”

Ledaraspirantutbildning för dig som vill bli framtidens ledare. Du lär dig mer om ledarskap, hur grupper fungerar och hur du kan hantera svåra situationer eller konflikter. Utöver teoretiska kunskaper får du också testa på att vara lägerledare i praktiken, planera aktiviteter och lära dig om friluftsliv. Det här är en meriterande utbildning för alla men framförallt för dig som vill jobba med ledarskap i framtiden. Alla som är intresserade av att gå utbildningen är välkomna att lämna in en ansökan.

Ålder 16-18 år
Datum 8-20 juli

Pris 3990 kr

Ansök

Konfirmations-läger

Konfirmations-
läger

2018 är Umeå Stadsförsamling huvudman för alla konfirmationsläger på Norrbyskär, för ungdomar födda 2003. Du anmäler dig via Umeå Stadsförsamling.

Umeå Stadsförsamlings hemsida  • Vill du också vara med i världens största ungdomsrörelse?

    Vill du också vara med i
    världens största ungdomsrörelse?


Kontakta lägerverksamheten

Följ oss på webben

Translate »