Basket
Start Volley
Start Klattring
Idrott Om

KFUM Umeå Idrott

KFUM Umeås idrottsverksamhet består idag av basket, volleyboll och klättring. Idrotterna bedrivs i olika former t.ex genom träning och lägerverksamhet. Vi har ca 650 aktiva barn och ungdomar i åldern 6-25 år och ca 90 ideella ledare. Vi har i dagsläget tre sektionsstyrelser inom idrotterna som driver sina sektioners utveckling. Ledare och engagerade föräldrar är en oumbärlig resurs för vår verksamhet och vi lägger stort fokus på att rekrytera, utbilda och behålla dem.

 KFUM Umeås idrottsverksamhet har som ambition att skapa aktiviteter för unga människor, där de kan utvecklas som individer på en trygg mötesplats. Vi har duktiga ledare som lägger fokus på tillgänglighet för alla att delta. I vår verksamhet lyfter vi vikten av att värdera prestationen högre än resultatet. Barn och ungdomar i vår verksamhet ska ha roligt, må bra, lära sig nya saker men även få tid till reflektion.


Start Filosofi

Vi skapar möjligheter för unga människor

KFUM är en rörelse av unga människor, för unga människor. Vi tror att unga människors vardag idag kommer att påverka hur vårt samhälle ser ut i framtiden. För att vi ska få en bättre gemensam framtid behöver vi trygga och modiga människor som bryr sig om sig själva och andra. Det får vi genom att skapa möjligheter för unga människor att utvecklas och må bra, idag.

Människor i alla åldrar är välkomna till KFUM, vi vill inte exkludera någon. Vi tror inte att det finns någon speciell aktivitet eller verksamhet som är bäst för att ge möjligheter för unga att växa. Allt beror på människorna och omständigheterna. Därför kan man göra vad man vill inom KFUM, så länge man följer våra värderingar och vår idé.


Träningstider och sektionssidor

Träningstider och sektionssidor

För dig som redan är medlem har vi samlat allt som är aktuellt inom KFUM Idrott på SportAdmin. Där hittar du lagsidor, träningstider, matcher, evenemang och mycket mer.
Länk till SportAdmin


Kontakta KFUM Umeå Idrott

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Följ oss i sociala medier

Translate »