FAQ – Vanliga frågor om klättring

Jag vill komma och pröva på att klättra. Vad ska jag göra?

Vill du klättra och inte har köpt väggkort får du gärna hänga med en kompis som har väggkort. Engångsavgift för att klättra är 60 kr och betalas kontant på plats (lägg pengar i silverlådan på väggen) eller genom att swisha! Numret för swish står nere i hallen.

Samma gäller såklart om du inte har någon kompis men eftersom dörren låses 17.00 behöver du då komma och klättra under dagtid. Annars finns risken att du inte kommer in.

Jag har barn som vill prova på att klättra. Vad ska jag göra?

Barn under 15 år klättrar gratis i sällskap av vuxen som har väggkort.  Tyvärr har vi ingen prova på-klättring utan det enda sättet är att anmäla ditt barn till en grupp, som görs terminsvis.

Vi har även barn- och ungdomsgrupper som löper terminsvis, läs mer under boka barnklättring.

Vad ska jag ha för kläder när jag kommer och klättrar?

Kläder som du kan röra dig obehindrat i. Vanliga träningskläder passar bra. Om du inte har klätterskor går gymnastikskor för inomhusbruk bra att att använda i början.

Kan jag hyra utrustning på plats?

Vi har klätterskor  i storlekarna 36 – 47  till uthyrning. Pris: 20 kronor (kontant betalning) dock har vi begränsade resurser för utlåning så skorna kan endast hyras då klätterledare/klättringspersonal finns i hallen.

Kan jag ha barnkalas/svensexa/möhippa hos er?

Läs mer under boka gruppklättring.

Jag ställde mitt barn i kö för ett tag sedan, hur lång är väntetiden?
I står väldigt många barn i åldrarna 7-13 på kö. Vi gör löpande intag i de olika grupperna, vilket gör att väntetiden kan variera. Du står kvar i kön tills annat meddelas.

Kontakta klattring@kfum.nu om du har frågor som du inte hittar svaret på här.

Lämna en kommentar

Följ oss i sociala medier

Translate »