Aktiviteter och Event

Alla våra aktiviteter på Norrbyskär och Nydala

Här hittar du hela vårt utbud av aktiviteter för konferensen, friluftsdagen, utflykten eller lägerskolebesöket. Vi har något som passar de flesta besökarna och vi finns till hands om ni har några särskilda önskemål. Kontakta oss i så fall och fråga.


Aktiviteter och logi på Norrbyskär

Aktiviteter och logi på Norrbyskär

På Norrbyskär erbjuder vi förutom aktiviteter och mötesrum även kost och logimöjligheter för upp till 150 personer. Norrbyskär är en vacker ö med unik historia som trollbinder hundratals besökare varje år med berättelsen om sågverkssamhället. Varför inte ta med dina kollegor eller ditt kompisgäng på en äventyrsresa, utmana dem i höghöjdsbanan, skapa hantverk i smedjan eller spendera dagen på havet i en segelbåt. Vår charmiga anläggning med anor från sekelskiftet består av ett antal bostadshus med flerbäddssovrum, ett vackert kapell som lämpar sig bra till möten, stor bastu och badtunna samt en matsal med havsutsikt som rymmer upp till 100 personer. Låt oss arrangera ett evenemang som passar er!

Till Norrbyskärs aktiviteter

Aktiviteter och lokaler på Nydala

Aktiviteter och lokaler på Nydala

Anläggningen på Nydala ligger vackert placerat vid Nydalasjön. Närheten till Umeå centrum och den trivsamma lokalen bidrar till att Nydalas anläggning är en perfekt plats för fest, konferens eller aktivitetsdag. Förutom aktiviteterna som består av bland annat samarbetspass, segling, studsmatta, klättring och kanoter har vi även en inglasad matsal med vacker utsikt över sjön.

Till Nydalas aktiviteter

 

Följ oss i sociala medier

Translate »